vrijdag 26 juni 2009

STERREN!!!!

Onze dames (en die niet alleen!!!) doen al Jaaaaaren aan Gemco- eh, toneel dus. Het einde van de tweede term leidt ook tot de afsluiting van het toneel semester, dus; Voorstellingen!
Diuwke mag als eerste. Ze laat zien hoe improvisatie werkt.En daarna doet een groep ‘bearhunt’ het beroemde boekje van Helen Oxenbury, en Diuwke vertelt.. Dat is natuurlijk een beetje saai (ze kent het uit haar hoofd) dus speelt ze ondertussen met wat voor handen is; een elastiekje
Diuwke kan erg goed buigen. Wat ziet ze er dan professioneel uit!!

Tjitske is de volgende dag aan de beurt. ‘The nightly news’ is de titel, en Tjits kent de tekst al maanden. Tenminste die van haar ene rol, want een week voor het optreden wordt haar rol veranderd door een andere, en krijgt ze andere tekst (da’s wel handig als je iemand anders speelt)
Geen probleem, en wat blijkt? ze is de enige die verstaanbaar is, want iedereen heeft blijkbaar een cursus speedtalking gedaan, en wij zijn vergeten de cursus speedlistening te doen.We vinden Tjitske erg knap, en zijn SUPER trots, maar de meiden gaan halverwege draaien en roepen; ‘we vinden het niet leuk!’  Ook Tjitske kan erg goed buigen. Het is ook zo fijn als het weer is afgelopen!!

Geen opmerkingen: