zondag 7 september 2008

Drie feestjes en een afscheid.

Vrijdag zouden Mariette en Ico komen, voor de laatste keer.  Ze kwamen ook, maar niet vroeg volgens plan, maar laat- Dankzij hun landlord. Weer een les in het verlaten van een huurhuis; die aardige landlord blijkt een zeikerd als je weggaat.

We ontmoetten elkaar in het Glendower Kartoffel resturant, Duits en super-super goed. Daar gaan we zeker vaker eten!!  Het was gezellig en droef, wat zullen we ze missen, we zijn nog lang niet klaar met elkaar. We deden wel ons best, dus werd het weer twee uur.

06-09-08 090325 Fris voor het uitzicht (wel met zonnebril...)

06-09-08 090256 Het laatste ontbijt

Zaterdag mochten we uitzoeken in het winkeltje; de achterbak van de auto ging open, en daar kwamen de etenswaren en schoonmaakspullen (alles nieuw- slechts een huis gebruikt!) en het leesvoer en... Leuke nieuwe dingen die wij nooit kopen, dus dat wordt lekker proeven de komende weken. 06-09-08 102804 Hoe doe je dat ook al weer?? mooi op de foto??

Daarna moest het een en ander overgepakt worden, wat weer de nodige stress opleverde, maar rond 3 uur moesten ze toch weg. Hadden we het het hele weekeind droog gehouden, nu lukte dat niet meer. Wat kan je soms boos worden om het 'inevitable'.  We realiseren ons nu ook beter waarom onze vrienden in NL steeds met rode ogen zaten die laatste weken. Sorry, alsnog; oprecht sorry daarvoor.06-09-08 102733 Koen en B, 06-09-08 102850 Jelle en B, 06-09-08 102926 en tjits met Portica; ze nam de jongens mee op een rondje..

Zondag was het vaderdag en art kreeg ontbijt op bed;07-09-08 073646 met kadootjes en tekeningen en kaarten, de meiden hadden hun best gedaan. Diuwke had een heel mooi portret getekend van pappa, met wat antwoorden op vragen achterop, zoals;

'My Dad's job; learning to be a doctor. '  later zag ik dat er wat onder stond, uitgestufd; 'My dad's job; Lie in bed and Cuddle my mum' .  (Art was het daar wel mee eens), maar de juf vond dat toch een beetje gek, en Diuwke moest het dus uitgummen...07-09-08 093254

Daarna gingen we een float kijken- (lang verhaal, we hebben een karretje nodig voor de paarden, en een trailer, en... deze is lekker groot en het paard dat ik strakjes ga kopen past hier ook in) en daarna naar Inge en Dirk, in Tarneit, erg aan de andere kant van Melbourne.07-09-08 134104

Ook dat was weer super gezellig, want Inge en Dirk zijn heel erg leuke mensen, en Sanne en Maarten zijn ook leuk, en Dirk kan goed barbequen. Omdat wij wat sceptisch waren over het westen, en zij heel enthousiast, zijn we wat rond gaan rijden om dat fantastische landschap eens te gaan zien; het is er plat en er zitten erg veel stenen in de grond, dus zijn we nog steeds blij dat we in het oosten wonen, behalve dan dat Inge en Dirk in het westen wonen. De enige oplossing daarvoor is dat zij ook naar het oosten komen, dat is logisch!

Geen opmerkingen: