zondag 19 oktober 2008

Inge en Dirk

kwamen een weekeinde langs, en bleven slapen, samen me  tSanne en Maarten. Dirk komt uit Duitsland, dus goed voor leuke grappen, maar hij kan ook heel goed JiuJitsu, dus moet je een beetje uitkijken met al te leuke grappen.

De bedoeling was eigenlijk om ze de omgeving te laten zien, maar Inges ouders zijn net drie weken langsgeweest, en ze hadden al redelijk wat gezien. Dus begonnen we met Taart eten, want behalve een hele sterke duitser, is Dirk ook koekebakker, bij een van de mooiste taartenmakers in Australie (dat zijn allemaal duitsers) en hij had voor ons een super grote, zware overheerlijke chocolade taart mee genomen. (speciaal voor Tjits, omdat die zo dol is op Mudcake) Dit was UberMudcake!!

Geen foto's, want we waren aan het eten. Maar bijna niemand kreeg zijn stukje op, dus Sillitoe had mazzel, en zelfs hij vond mudcake lekkerder dan sla.18-10-08 125607

Daarna moesten al die kilos er weer af, en schepten we zand; leuk een beetje boer spelen!18-10-08 133728

Het was echt leuk, om met zijn allen bezig te zijn, en toen we bijna klaar waren lag over het hele veld een dun laagje zand. Volgende week mengen we dat door de toplaag aarde, en zo ontstaat een betere doorlaatbare laag.

18-10-08 134259 En weer terugrijden naar de berg zand;

Zoals dat hoort deden we een barbeque met veel vlees (te veel- ik kan soms wat moeilijk schatten) en  een glaasje wijn in de tuin;18-10-08 175709

Dag twee hadden we allemaal pijnlijke nekken en ruggen en benen enzo voort, dus maakten we een wandeling. Over ons land, en over dat van de buren, dat we nu ook mogen gebruiken. Er zou een vijver moeten zijn, maar die konden we niet vinden. Wel een kreekje, botjes en lyrebird veren!!

Gelukkig was er nog een restje chocolade cake, en de meiden (en Maarten) hadden zin in Chocolade melk (sjeumig; dat dat erbij kon)

Sanne wilde graag nog een beetje scheppen, maar die moet maar een keertje terugkomen. Inge en Dirk moesten weer naar huis, want bakkers moeten vroeg op, en dus ook vroeg naar bed.

Het was heel gezellig en ik hoop van Inge nog wat foto's te krijgen!

1 opmerking:

Anoniem zei

ziet er weer gezellig uit op de farmerie. En ja hoor Auk, je bent een echte Aussie Sheila nu, of moet ik bloke zeggen met al je geschep en geschoffel? ;-)

Inge