zaterdag 14 juni 2008

Eindelijk!

Diuwke had nog een cadeautje te goed, en zat al weken te filosoferen of dat nu een hondje (molly, van de buren bijvoorbeeld) een geit, of toch een alpaca... of een konijn?? Of toch een geit??

Op een gegeven moment moet je zo'n knoop doorhakken, ze wil gewoon iets om te knuffelen,  en een alpaca mag mnisschien heel erg permaculture zijn- hoe knuffelachtig is zo'n dier?

Dus in een vrij moment reed ik naar de pet-shop en haalde een hok dat pastte in de achterbak (had ik nou maar een grotere auto... zucht) en haalde de meiden op van school.  Bij paardrijden mocht Diuwke de paardrij spullen uit de auto halen en Voila! Lief meisje de rest van de week.

Zaterdag gingen we op pad; eerst kippen, want die waren nodig aan vervanging toe. (dank je wel vos, als ik je ooit in mijn ogen krijg kunnen blikken ineens wel doden..) en daarna even naar de konijnenman.  Helaas was het bordje uit de tuin verdwenen, dus konden we die niet vinden, waarna we richting Pakenham gingen. Naar de dierenwinkel... en naar nog een dieren winkel, en naar nog een dierenwinkel... Gelukkig was er in een van de dierenwinkels wel een konijntje te vinden; en wat voor een; Het was gewoon Brenda!!! En de liefste ter wereld!!!! Was dat even toeval!!

14-06-08 142057

Diuwke is nu het gelukkigste meisje in de wereld.  Nou, is dat 200 km rijden waard of niet???

14-06-08 143156  De haan was ook weer helemaal blij; Trots als een pauw liep hij rond om zijn meisjes heen. Het trauma van zijn verloren vrouwen is hij nu vergeten, denken we; maar hij let wel heel erg goed op zijn nieuwe harem!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat zijn ze leuk die kippies en konijnenbeest! Dat zijn nou leuke diertjes: met haar of veertjes! Diuwke is wel heel erg veranderd zeg, of kan je het er gewoon weer afwassen? kus tim en eus

Aukje zei

ha Eus en Timme!!

nou, na een dag hard schrobben, stonden haar wenkbrauwen weer normaal...

Anoniem zei

Geweldig nog meer beestjes en wat een lief konijntje!! Gelukkig is die slang van Tjitske nog klein en eet die alleen bevroren muizen.... Groetjes Chantal