woensdag 26 december 2007

Kerst 3

-3

Het inpakken duurde wat lang, het was tenslotte de eerste keer dat we alles uit de auto hadden gehaald, inclusief de bankjes. Daarna douchen, want dat zou voorlopig de laatste keer zijn, en dan; op naar sydney!

In Sydney hadden we de meest bizarre kampeerplek uit onze reis, de tuin van Jenny, die ons in Bellingen uitnodigde om de tentjes op te slaan onder de harbourbridge, terwijl zij in Surfers paradise kerst vierde met de familie. Maar uiteraard reden we eerst verkeerd, want dat hoort in een stad, dus kwamen we aan de verkeerde kant van de Harbourbridge uit, en daar woont Hansie, die op ons wachtte met eten. We kennen Hansie en Arjan via het forum, zijn twee keer uit eten geweest, zij een keer bij ons op de borrel, en Hans heeft ons geholpen op Schiphol met onze 12 koffers. Superlief dus, en nu gaan we een ‘Hoera we zitten in Australie’ etentje doen.

Arjan en de meiden.


Het appartement van de Hansies was wel even een cultuurshock voor onze bushreizigers, maar de kinderen hadden hun eigen speelgoed mee, en uiteindelijk voelen wij ons inmiddels overal thuis. Op zijn mini balkon had Hans een super barbeque voorbereid, en we aten terwijl we over Sydney uitkeken.

Hansie bakt de worstjes!!!

Dit is toch een beetje het laatste stuk voor ons; Na Sydney doen we nog een major stop; voor Oud en Nieuw, en dan is het; echt beginnen met settelen.

En ook dat is een heel dubbel gevoel.

Geen opmerkingen: