maandag 24 september 2007

Lowlights.

Na de highlights, even wat lowlights.

Ons eerste roadkill slachtoffer was een reuze grote hagedis (Verschrikkelijk!). Na een dozijn rubber snakes waren we niet erg ongerust toen we iets langs zagen op de weg- vlakbij bleek het dus die reuze hagedis. Maar, hij paste precies tussen de wielen van de auto door, ware het niet dat hij vlak voor ons is gaan lopen; precies en alleen zijn kop plat!

Vlak daarna, nog bij Iga Warta, gingen de dames zwemmen, en bij het aankleden gleed zo Tjits’ haar cameraatje van haar riem- in het zwembad! Niet meer te redden, vreselijk!

Onderweg naar de NT, vloog er ineens een zwerm parkieten tegen de auto, POK!, een moet direct dood geweest zijn, maar later vonden we er nog een tussen de grill van de auto. En ze zijn zo mooi… Dat was roadkill nr. 2.

In Ayers Rock resort, waren de kinderen aan het zwemmen, je voelt hem al aankomen, toen Bregje’s bandje scheurde en ze onder water verdween. Zonder te twijfelen sprong ik met schoenen en al in het water, om na het uitgebreide troosten te ontdekken dat mijn camera in mijn zak zat. Dat was camera nr. 2

En nu terug naar beter nieuws.

Geen opmerkingen: