woensdag 5 september 2007

Our twelfth anniversary!

We gooien nog wat spullen om en bellen voor de grap de bank weer eens. (en mailen) dat kost allemaal tijd, dus wat later dan gepland stappen we in de auto naar Kangaroo island. Ditmaal is het echt prachtig weer!
Inside tip; de koffie in het tentje bovenaan is twee keer zo duur en vijf keer zo vies als de koffie in het cafetaria beneden de ferry! Niet voor schattig en authentiek gaan dus…
Onderweg hebben we geboekt voor zondag nacht, als we terug komen. Een dame in golfkarretje kwam ons tegemoet, en ze vertelde dat de gardners vorig jaar haar 70 jaar oude rozen hebben verknipt. Ze zijn nu aan het afsterven. En passant vertelde ze dat ze wil verhuizen naar Frankrijk, en we weten wel een huis voor haar!
Dat tussendoor; Op de boot wilden we onze nieuwe verrekijker gebruiken, en daarvoor stonden we op het bovendek, waar we werden aangesproken door een aardige meneer, we praatten even en toen werden we op de brug gevraagd! Spannend!! De dames mochten op de stoelen en de kapitein legde uit hoe het zat met alle knopjes en lichtjes. Alles was leuk, tot dat B het scheeps-noodsignaal wist te vinden. Gelukkig, net op tijd weer uitgedrukt, anders waren ze ons van de verdrinkingsdood komen redden.
Door het donker reden we over Kangaroo island, het dichtst bedierde eiland van Australie, en we we keken dan ook strak naar de weg. En jawel; 10 meter voor de cabins, een possum op de weg die Art alleen met een enorme zwaai kon ontwijken. Hij schrok ervan, want eigenlijk is uitwijken gevaarlijker dan doorrijden. (voor de mensen in de auto)
De cabin is fantastisch! Zelf bellen voor een deal loont hier zeker; we zijn extreem veel goedkoper uit dan als we los hadden geboekt zonder bellen, of een deal van de sealink hadden genomen. (nog een tip, dus)

*On the way to Kangaroo island we met a woman who mourned her 70 year old roses, who were badly cut by her gardners last year, and where now dying off. As a result she was contemplating moving to France, and we know exactly the right house for her!
On the boat we where allowed to be on the bridge by the co-captain, and Art and he had a nice chat while the girls where sounding the emergency-horn. Afterwards we drove to the cabin, in the middles of Kangaroo island. More tomorrow…

Geen opmerkingen: