woensdag 12 september 2007

You can check out anytime you like, but you can never leave....

Gawler- again....
Gisteren is art tot heel laat met de auto beziggeweest en wij hebben tot heel laat rondgehangen. Wat wordt je daar flauw van zeg! Uiteindelijk zijn we maar neergestreken in een soort ballenparadijs, waar ik even een boek kon lezen.
Onze auto is nu helemaal gepimpt; nieuw roofrack, mooie tas, tweede reserve wiel..Allemaal nodig voor een stevige woestijntrek. Art ook blij; hij kan eindelijk alle junk kwijt.
Maar- post uit NL- blurgh. Ik moet ineens rekeningen betalen en dingen regelen. Bah! Dus; terug naar het internet cafe, en zaken regelen. Hopen dat we er nu even uit zijn, maar het blijft lastig vanaf een afstand. Al lijkt het zo makkelijk, als je met diverse instanties praat van te voren.

Even wat anders; als iemand geld wil verdienen in de toeristen industrie, Gawler schreeuwt om een motel! De visitorcentre heeft veel te weinig plekken uit te delen, en ze springen een gat in de lucht als iemand hier een (goed-netjes en schoon) motel wil beginnen. Ze mogen het niet, maar het motel dat hier nu is, raden ze je zeer sterk af.
dus....?

Geen opmerkingen: