donderdag 14 februari 2008

Het gewone leven....

 

Is weer begonnen, althans... Art vertrok vandaag, in pak, naar zijn werk, de arme schat. Hij is gevraagd 2 dagen eerder te beginnen, omdat zijn baas op reis is volgende week, en zo weet hij alvast wat hij volgende week moet doen. Volgende week krijgt hij deze dagen terug, dus dat is weer mooi.

Maar, ik ben niet alleen thuis, want de juffen (en meester) staken. Blijkt dat het loon in Victoria ver ligt onder dat van de andere staten, en de facilities zijn niet heel goed.  Zelf merk ik daar niet zoveel van, maar dat komt omdat Emerald primary heel erg gedragen wordt door de community, en bijna alle faciliteiten heeft van een private school (quote van juf)

De meiden zitten dus in bad, en ik pak uit. Wat een heel vreemd idee is, want we hebben gisteren een huis gezien dat we eigenlijk heel erg graag willen hebben. Heel erg veel voordelen; lokatie is beter dan het huis in Gembrook, en het is ruim, en licht, en heeft veel bush, maar ook genoeg cleared land om paarden op te houden, een zwembad te maken... En een schuur, die al helemaal is ingericht als gastenverblijf, incl keuken, douche en toilet. Nadeel; het is wel heel erg ratty. Veel schoonmaken dus, en opknappen.

Het huis is heel ruim, en heeft open plan living. Hoewel dat in dit huis wel erg ver doorgevoerd is; de slaapkamers boven hebben geen plafond. Voordeel daarvan is weer, dat als je er een plafond inlegt, je een derde verdieping hebt!  hier is het; Opties genoeg dus om hele families over te krijgen!

Gisteren ben ik begonnen met Bushwalken, samen met een groepje dames en een heer. Allemaal wel wat ouder, maar heel erg leuk! Iedereen had heel veel suggesties over het opbouwen van een nieuw leven hier, en ze waren heel 'welcoming'.  Het scheelt dat de helft ergens in hun leven ook geemigreerd zijn, natuurlijk. Een leven opbouwen is hard werken, en zo zie ik het dan ook maar; heel erg actief mensen aanspreken, en heel veel activiteiten ondernemen!

Zodirect, na het uitpakken van batch twee, zal ik eens proberen of het alweer lukt wat foto's te plaatsen, want al die letters zijn wel saai he??

Geen opmerkingen: