zondag 23 maart 2008

Pasen

Wij vieren pasen op zijn Nederlands; eieren koken, verven (maar hoe- die tabletjes hebben ze hier niet), beschilderen, verstoppen, zoeken en tutschen! (oh ja, dat laatste is zwitsers...)

Hier verstoppen ze chocolade eieren, maar die moeten ze wel vinden voor ze smelten, want hier is het warmer dan 3 graden.


schilderen!!







  Eigenlijk zouden we naar Jacinta en Cameron, voor de gezelligheid en alle spullen die daar nog staan (mijn kleren bijvoorbeeld...) maar B is al een paar dagen niet lekker en gaat vrijdag en zaterdag full on; spugen, slapen, wazig wakker worden en weer wegzakken... Niet naar Daylesford dus, want Otto en Rennie zijn het afgelopen jaar genoeg in de lappenmand geweest.





wel; paasontbijt, eitjes zoeken en in de tuin klungelen. Alles is klaar voor de aankomst van de paardjes.  Wat kan wachten lang duren.







's middags staat er paastaart in de tuin op het menu, en alle dieren moeten in de rij (nee, ze hebben nog niet alles van Sleich)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi allemaal,
wij volgen met spanning jullie avonturen in Victoria. Zelf wonen wij al twee jaar in West Australia. Ik sta hier voor de klas in Junior Primary op een Montessori school en zodoende weet ik nu het Australische geheime ingredient om eieren te schilderen: met Food Colouring! Gewoon, bij de bakafdeling in de supermarkt. Werkt prima! Veel succes!

Aukje zei

he- goed idee! foodcolouring! ik heb wel bietjes en koffiedik geprobeerd. Resultaat; nog bruinere eieren!