maandag 16 april 2007

Een weg door ons huis??????

Vanochtend een zeer erg super enthousiaste kijker (nummer twee haakte af wegens... de lokatie) die het huis erg leuk vind, maar had gezien dat er binnenkort een weg doorheen gelegd werd. Of dat klopte...
Wat er dan door je heen gaat! Van; En nou gaat alles niet door, want niemand koopt het nu nog!! tot; Nou, laat de gemeente ons maar uitkopen, voor vijf ton!!
Maar goed, snel het gemeente info-krantje opgezocht, (er staat inderdaad een dikke streep door ons huis, en door dat van onze beide buren) en gebeld. De streep is alleen maar een indicatie dat hier ongeveer een verbindingsweg moet komen naar een parkeerterrein in de buurt, vanwege het Damplein, omdat (waarschijnlijk) de sluis nu toch echt dicht gaat!! Dat scheelt een hoop verkeer!!
Maar goed, alles is nog in het misschien-stadium, dus Art belt vanmiddag (als zijn migraine is gezakt) nog een keer naar een meneer, die ons hopelijk gaat vertellen dat wij niet zelf de slopershamer ter hand hoeven nemen, maar dat de gemeente dat voor ons zal doen.
pfew!!

update;
Gelukkig (na vele telefoontjes) blijkt het wel mee te vallen; ze willen het gebied eigenlijk wel aanpakken, maar heel erg op zijn ambtenaars, hebben ze geen idee hoe, want het mag ook niet teveel kosten, dus gebruiken ze zowiezo de bestaande wegen. En die pakken ze eigenlijk ook niet echt aan. Maar als iemand nou een goed idee heeft...
(wij wel- er hebben al 5 kijkers afgezegd vanwege de lokatie, dus ; weg weg, en flat aan de overkant neer)

Geen opmerkingen: