dinsdag 10 april 2007

tweede paasdag

Onze traditionele bruncheque! (he zo lijkt het net alsof het om geld gaat, maar het gaat natuurlijk om van 11 uur tot 22.30 eten met vrienden en hun kinderen...) Dit keer met gewisselde samenstelling. Twee stellen, en dat maakt tegenwoordig al gauw 14 man (!)
Eerst het grote eieren zoeken bij het tolhuis; Maaike en ik hadden de kleintjes, Tjits ging alleen op het grote veld. We hadden (hou je vast) 1 ei!!! joepie!! Tjitske getuigde van een grotere doortastendheid, en zij scoorde er zeven. Ieder ei bracht een lootje op, en terwijl we Diuwke geruststelden - Nee, Jij hebt net zoveel kans op een prijs als die mensen met 35 eieren- viel er een prijsje op het nummer direct na Tjitske haar reeks van 7, en toen zomaar, een op Diuwkes nummer!! Hoera!! stoepkrijt!!
Haar dag was weer goed, en onze tuin vrolijk gekleurd.

Daarna was het slechts een kwestie van heel veel eten en drinken en eindeloos kletsen, en de dag kon weer geslaagd worden genoemd. Jammer dat het barbeque-en niet doorging, maar ja, dat heb je met al die schoolgaande kinderen tegenwoordig.

Geen opmerkingen: