vrijdag 13 april 2007

old hat

Oude hoed vandaag; weer kijkers, 3 bezoeken vandaag, althans in de planning;
Maar eerst met Diuwke naar de huisarts; Haar ene oor hoort net alsof iedereen schreeuwt, en de andere net alsof iedereen fluistert. mmm, alarmerend genoeg om de dokter even in te schakelen. Ze was de afgelopen weken zo verkouden dat ze vocht achter haar oren heeft geblazen, en dat duurt een tijd voordat dat eruit is. Twee maanden ofzo. En anders moeten er buisjes in. Dat vond ik een goed moment om toch maar even te vertellen dat we weg gaan. Ze was helemaal geshockeerd!! (en jaloers) Leuke dokter hebben wij toch! In ieder geval zou ze dan zorgen dat het voor die tijd gebeurd was.

Toen even naar huis, want ik was iets vergeten (en liep spontaan 'de kijker' tegen het lijf- jonge vrouw, wel kans op kinderen dus!) waar Ferry meldde dat de tweede kijkers al weer afgebeld hadden. Nou, dan alleen de Dwingeland nog, om 17.00. Stom hoor al die mensen die dit juweeltje mislopen!!

Oh ja, mailtje van het stel van 2e paasdag; leuk huis, maar ze krijgen 'het niet rond met zoetermeer'?? Kryptisch voor 'NEE", denk ik.

Geen opmerkingen: