vrijdag 24 augustus 2007

great ocean road

op reis!!!
Heerlijk, weer met zijn vijven, en van alles zien, niet weten waar je 's avonds slaapt.. Puur genieten!
We rijden op dit moment de great ocean road af, en zijn na twee dagen halverwege. we bekijken alles wat er te bekijken valt; lighthouse, tree top walk, strand (veel).
We zijn nu in een huis bij mensen Lavers Hill, bij 'Budget accomodation'; kan het iedereen aanraden, fantastisch aardige mensen! Het road house verderop in de straat is te koop (pub, restaurant, general store en 5 acres of land) Leuk om over na te denken. Misschien komen we hier wel terug, maar we beslissen nu nog niet.
En eindelijk mijn bank toestanden en belasting dingen kunnen regelen. Zie je, komt alles op zijn pootjes terecht.

Het grappige aan de kinderen is; Tjits riep vanmiddag ineens ; 'I love Australia!!!'
Bregje wil steeds weten waar we slapen; 'naar welk huis gaan we? Cinta en Camron huis? Pappa Mamma huis?' Ze heeft moeite met het ontheemd zijn, maar all in all, accepteert ze het wel.
Diuwke bloeit helemaal op! We waren een beetje bang dat die niet tegen het vreemde kon, met alle prikkels die dar bij horen, maar juist zij geniet. Het lijkt wel of (zoals een vriendin zei) zij zich puur op de mensen om zich heen richt (zoals een hond) en Bregje zich op de plaats richt (zoals een kat). Heel bijzonder om te zien. Dat hadden we anders toch nooit ontdekt!

Geen opmerkingen: