vrijdag 17 augustus 2007

Onze tweede week al!

In het algemeen kan ik zeggen dat het hier op donderdag koud is, en regent.
Dat is gebaseerd op een steekproef van 2 donderdagen.
Dus, toen wij na ons ontbijt in een cafe (gepocheerde eieren, bloedworst, bacon en spinazie- om in te halen na al het vegetarische eten) nog steeds een grijze lucht zagen, besloten we maar weer een regeldag te doen.
Eerst 1,5 uur naar Melbourne oost om de fridge op te halen. (50 liter, genoeg om het uit te houden in the bush), en daarna anderhalf uur om 23 km te rijden naar het centrum, voor een afspraak bij een belangrijke geld-meneer, en daarna naar Westpac om een rekening, die al geopend was te activeren (geloof me; dat soort dingen regelen vanuit Nederland levert geen tijdwinst op hier!!!) Zaterdag moeten we nog even naar de bank voor een extra handtekening, en maandag moeten we weer voor een rekening voor de kinderen. Gelukkig kan dat in Ballarat.
Anyway, na Westpac was het alweer vijf uur 's avonds, veel later dan gepland en de kinderen waren het zat!
We liepen terug door Chinatown, en besloten authentiek chinees te eten. Wij(A,A en Tjits) vonden het heerlijk, de rest minder, maar met stokjes eten was een feest. Dank u wel, chinese meneer die de troep op mocht ruimen...)
Vrijdag was een kleinedingen dag; hardware store in het dorp, en eindelijk plastic bordjes. Daarna een serieuze bush-walk, met Jacinta en Rennie.
Vanavond draaide Cam in het dorp, in de plaatselijke danstent, dus gingen we dansen- op techno funk. Ofzo. Heel heel vreemd publiek; ik viel niet eens op in mijn afritsbroek en wandelschoenen. (Mijn kleren lagen in de kamer waar de kinderen sliepen...)

Geen opmerkingen: