donderdag 9 augustus 2007

Holland, we have a touchdown....

12 koffers, maar 37 kilo overgewicht (die we kado kregen), en 3 drie keer problemen op het vliegveld (geloof me- ieder kind een eigen paspoort scheelt Uuuuuuren!) en we waren onderweg. Hansie kwam helpen koffers sjouwen!
 

De vlucht ging prima, Tjits en Diuwke kregen een gameboy, en Bregje was eetmevrouw, en dan zijn er ineens een heleboel mensen die eten moeten hebben- hoe doen die stewardessen dat?,
en de vlucht duurde lang, maar niet verschrikkelijk lang.


We zijn aangekomen rond 8 uur, maar 1 missende koffer, huurauto, 11 koffers, +handbagage en drie kinderen wachtend op een auto... en op weg naar Jacinta en Cameron. 

toen we aankwamen waren ze al naar bed, dus snel een glas wijn, en de kinderen en onszelf naar bed gesleept.

Tjits en ik waren rond half zeven jullie tijd wakker- (half drie hier) maar na een slaappil sliepen we weer lekker door. 

Vanmorgen hebben we lekker ontbeten in een cafe, en daarna een beetje door de enige straat in het dorp gelopen. 

Achievements for today; 3 pairs of socks, 3 pairs of slippers en het activeren van de telefoons (2,5 uur werk)

rest van de dag lekker lummelen, wijn drinken en auto zoeken. Morgen gaan we een gouden landcruiser bekijken, de huurauto terugbrengen (veel te duur- een auto die 11 koffers kan herbergen?) en als het niet lukt met de auto een kleinere huren. Ohja, En medicare, En een taxfilenumber, En... koffiedrinken bij een forum iemand? 


Het is zo raar; in het vliegtuig ineens koude voeten... maar er was op dat moment echt geen weg meer terug! Het is heel raar dat dit ons nieuwe land is, de geluiden- de geuren- dit is het voor altijd....

het doet je heel anders om je heen kijken. Straks vroeg naar bed en morgen fris weer op!

Geen opmerkingen: