woensdag 15 augustus 2007

rust...eindelijk!

Vandaag hebben we helemaal niets gedaan.
In zoverre; ontbijten... beetje boekje lezen, knutselen... naar de general store voor brood en jam, vervelen...vervelen... ehm, niks doen is saai!
Dus gaan we naar buiten, naar 'the blowhole', een gat dat ooit door goudzoekers is gemaakt. Hadden we al gezegd dat we in het spa centrum van Victoria zitten, en dat dit het mooiste stukje van Victoria is, volgens velen?
We hebben daar een stukje gelopen, maar na een 20 minuten vondt Cameron het genoeg voor Otto. Wij hadden nog helemaal geen zin om terug te gaan, en Tjitske al helemaal niet! Dus zijn we nog naar een ander stukje geweest, wat Cameron nog nooit gezien had. Toen hij door kreeg dat wij graag nog even buiten bleven, bood hij aan om met 'Huey the beast' boodschappen te doen, en ons 3,5 km verder op te pikken, zodat wij een stuk konden lopen.
Fantastisch!!! Hij nam zelfs Bregje mee!
We hebben het stuk redelijk snel gedaan, want het werd al bijna donker (het is tenslotte winter) maar het was zo lekker om buiten te zijn, en niets te hoeven regelen!

Thuisgekomen hebben wij op de jongens van Cameron en Jacinta gepast, omdat Cameron betaald wordt in luxe maaltijden. (klinkt leuk; lang verhaal)
En, er was een mail van de makelaar dat er 1000 euro van de koopprijs afgehaald was, omdat er lekkage was geweest. Op zo'n moment is afstand wel heel vervelend, want wat is er aan de hand?
Na een telefoontje op een overlappend wakker-moment, is alles gelukkig opgelost. Het enige vervelende is dat (blijkbaar) het daklicht in onze slaapkamer lekt (?). Er schijnt een enorme plas water gelegen te hebben. Vreemd, wij hebben er nog nooit last van gehad. Zoiets gebeurt altijd op de meest vervelende momenten.

Geen opmerkingen: