zaterdag 26 januari 2008

Australia day!!!!!

26 januari is hier Australia day, en dat moet gevierd. Wij besloten naar Eltham te gaan, voor het jazz festival. Niet geheel toevallig, wisten we dat An en Steve, twee forum gangers ook daar wonen, dus spraken we af.

Maar eerst; paardrijles regelen. Het was niet zo makkelijk om een paardrijschool te vinden in de buurt, de meeste clubs ontmoeten elkaar 1 keer per maand, en dan moet je je eigen paard meenemen. Maar, de website van de manege in Yellingbo (20 minuten rijden) leek veelbelovend. Op de poort van de property hing een briefje, ondertekend met; Yvonne Speekman. AH!

Yvonne is inderdaad Nederlandse, en aardig, dus de eerste paardrijles is afgesproken. Vanaf dit moment zit Tjits trouwens vol spanning dinsdag af te wachten, ze vindt het helemaal leuk!!

De jazzdag was leuk, maar vooral heel veel verschrikkelijk te heet! An en Steve ontmoetten we bij het springkussen, en met hen gingen we wat drinken, waarna we Inez en Bram ook ontmoeten. Met zijn allen vertrokken we toen naar An's huis, waar we echt ozzie barbequeden in het gezelschap van 3 Nederlanders, twee Belgen, een Welshman en 6 mixen.

Heel gezellig! en we leren iedere keer wat bij; als je niet zo veel wilt winkelen als wij, dan koop je een starterspakket meubelen. Bed, bank, tafels, tv,bestek en bordenalles zit erbij. Wel lekker snel klaar!

Geen opmerkingen: