woensdag 16 januari 2008

Bizar!!

Art heeft zijn gesprek gehad, en hij kreeg een goed gevoel over het werk; lijkt een beetje op wat hij deed bij Enraf, met ook weer reizen. Gelukkig kreeg het bedrijf ook een goed gevoel, want binnen een uur belden ze hem terug, dat ze hem graag willen assessen, en dat gebeurt op vrijdag.

De lunch bij Kurt was verschrikkelijk gezellig. Hij is als boerenzoon vetrokken uit Nederland, en heeft hier nu 3 acres samen met vrouw en kinderen. Het gekke is dat toen Sonja, van het forum, langskwam in mei, (?) ze over hem verteld heeft, dus toen hij vertelde waar hij woonde klikte er iets in me- heee! Hij heeft een fantastische tuin met heel veel vruchtbomen, eigenlijk precies wat wij ook willen bereiken.

Toen we met hem rond liepen, kwam de buurman langs, Nieuwestege, die in '60 is geemigreerd met zijn 10 broers en zussen met zijn ouders mee. Hij is geboren in ter Heide, en opgegroeid in Dussen. Toeval! Toen hij van Vark hoorde herinnerde hij zich dat hun buren van Vark heetten (in ieder geval iets dat er op leek)

Daarna naar de bedden zaak, we moeten wel kunnen slapen natuurlijk. Terwijl we aan het haggelen waren (overal kan wat vanaf) kregen we een telefoontje van de assistent-makelaar. We kunnen 6 februari in het huis, verteldezij. We waren helemaal geschokt! Ze zouden er toch snel uitgaan? Dit levert heel veel problemen op, want de school begint al op 30 januari. En we zitten natuurlijk heel duur nu, ondanks de korting.

Als iemand suggesties heeft om de tijd door te komen?

Geen opmerkingen: