vrijdag 25 januari 2008

Hiep Hiep HOERA!!!!

Art is 41 vandaag, of over 10 uur, als je het zo wil zien, maar in ieder geval vieren wij het!

Hij kreeg (wat een verassing) espressokopjes en lattekopjes... en een koffiepot.

De leuke dingen van vandaag waren; zelf fruit plukken, en twee dorpjes bekijken.

We zitten in een gebied met waanzinnig veel fruit, groente en bloemen telers, en op heel veel kun je zelf komen plukken (Upick). Het was even zoeken, zoals alles hier, maar uiteindelijk hebben we 2 kilo aardbeien en 1 kilo bramen geplukt en gesnoept. Heerlijk!! Het fruit hier is heel erg anders dan in Nederland; het heeft smaak!

Daarna zijn we naar Sassafras gegaan, waar een mooi koffiezaakje zat, (thema van de dag) maar ook een hele mooie speelgoedzaak, waar de dames alvast alle verjaarskado's voor de komende jaren hebben uitgezocht, en een snoepzaak en dat maakte ze weer mooi stil, want de toverballen waren zo groot dat ze hun lippen bijna niet meer dicht kregen.

Olinda was ook heel erg leuk. Deze dorpjes zijn allemaal flink op toeristen gericht, maar allemaal wel met het 'feel-good' soort. Een beetje luxe dus, niet van het klompen en delftsblauw soort. De sfeer is heel erg lekker, en in het zeepwinkeltje hebben we een hele tijd met de zeepdames staan praten. En zeepjes gekocht, om de rook geur uit mijn auto te verdrijven.

En toen naar huis. Het lukte weer niet om de dames op tijd in bed te krijgen, want na het eten moest er natuurlijk FRUIT gegeten worden! Lekker!!!!!

Geen opmerkingen: