donderdag 17 januari 2008

BC

Vandaag leuk witgoed en TV's, en bedden, en tuinsets, en ... de kinderen zijn het helemaal zat. Het enige leuke is dat de winkels hier zo groot zijn dat je er lekker verstoppertje in kunt spelen, en dat je zo ontzettend leuk van bed naar bed kunt springen!

We hebben vandaag beslist over; de TV, een tuinset (gewoon een simpele), freezer en fridge.

We zijn nog aan het twijfelen over het koffie apparaat, de harddisc recorder (heb je dat wel nodig, bijvoorbeeld) de keukenmachine (heb je dat wel nodig, bijvoorbeeld) (het antwoord op beiden is natuurlijk; ja!, maar dat hangt wel af aan wie je het vraagt) en nog meer van die dingen.

Wat we vandaag echt helemaal besloten en betaald hebben; Het Bed!!! (wat een bevalling- drie dagen op bedden gelegen, en hele slaapkamers betast, belegen, etc, en uiteindelijk, even ter vergelijking de eerste winkel weer binnen gewipt, en iets totaal anders gekocht)

15-01-08 142452

En, Mamma heeft haar boodschappen autotje! Jippie de pippie, en Art heeft me direct een Melways cadeau gedaan, het dikke straten boek van Melbourne, wat iedereen heeft. Het is zelfs zo dat de meeste adressen direct gegeven worden met Melways blz. en referentie nr. Nodig dus.

Nog even naar Kmart, want Tjits loopt in een paar lappen die ooit een spijkerbroek waren. Tussen de rekken hoor ik een bekende taal, en ik roep He! Nederlanders! -Dat is een soort reflex geworden omdat Diuwke en Bregje Nederlanders spaarden tijdens de reis, dan konden ze lekker hun verhaal kwijt.

Blonde vrouw, 'ja!' zegt ze, ze kijkt me aan, en zegt; Aukje!

Bizar of niet? Iemand van het forum waarmee ik -ook toevallig- die ochtend had zitten mailen, en die mij herkende van het blog.  Morgen koffiedrinken dus, terwijl Art zijn assessment heeft.

Tjits heeft trouwens 4 nieuwe spijkerbroeken, en Art ook een, want die bedacht zich ineens dat hij wel iets beetje aardigs aan moet bij de assessment, en zelfs op 'casual friday' niet kan aankomen in een groezige afritsbroek.

Ook nog tussendoor; we hebben een huis!!! Dat hadden we toch al? Ja, en nu hebben we er twee! Van de 25 mensen zijn wij uitgekozen voor het nieuwe huis in Emerald. We kunnen er 12 februari in. Zucht... wat te doen?  wat een stress geven al die beslissingen zeg. Uiteindelijk gaan we af op ons gevoel. rijtjes maken helpt, maar het huis aan de Gembrook rd blijft het leukst. Dsu wat een luxe; we gaan afbellen.

Bed en Car dus, de rest moet wachten tot zaterdag.

Geen opmerkingen: