vrijdag 18 januari 2008

dingen.

De koffie bij Sigrid was gezellig, maar we zijn weer gewaarschuwd voor huurbazen; die worden van lieve mensen die je uit de brand helpen, zogauw je je handtekening gezet hebt tot vreselijke uitbuiters die weigeren onderhoud te plegen, maar jou dwingen tot de meest vreselijke zaken. Mmm, het is niet de eerste keer dat we zoiets horen, dus zijn we enigzins op ons hoede.

's middags hebben we de Gembrook school bekeken. We waren zeer onder de indruk, alleen gedroegen de dames zich behoorlijk onbeschoft. En dat terwijl we al 5 maanden horen dat we van die keurige nette aardige kinderen hebben! Vandaag even niet... Maar, leuke school, met veel activiteiten en een goede filosofie over onderwijs. De directeur werkt per volgende week op de school in Emerald, dus daar gaan we ook nog kijken. En dan moeten we maar eens beslissen.

Art kreeg fantastisch nieuws, hij had heel hoog gescoord in de assessment (is hij dus toch een beetje superman) en Vrijdag heeft hij een telefonisch gesprek met de superbaas want die zit in het buitenland, en daarna wordt het maar eens tijd om een salaris te bespreken.

En, we hebben weer andere tijdelijke accommodatie, in Clematis, vlakbij Emerald. We hebben het nog niet gezien, maar het is wat goedkoper en belangrijker; dichterbij onze actie regio. Vooral handig als de scholen straks beginnen, en Art naar werk moet.
Nadeel; geen internet.
Ook wel rustig....

Geen opmerkingen: