vrijdag 11 april 2008

ons nederig stulpje



Vrijdag zijn we eindelijk weer bij het huis geweest. Na een gezamenlijke klaagzang op de real estate agents die over en weer geen info hebben doogegeven, waardoor het bieding proces erg moeilijk werd (we waren dus niet de enige die dat vonden), kregen we een kop thee, en werd het heel gezellig.
De drive way, en hoe je aanrijdt op het huis...
Even een rondje erom heen; View van het huis over de hills
de voordeur; die eigenlijk de achterkant is. Je komt het logischte binnen bij de keuken of de laundry.
De woonkamer; eethoek naar keuken;

Woonkamer,vanuit de eethoek over de breedte (richting keuken),
En de woonkamer over de breedte, de andere kant op;
En de zithoek, hier zie je goed de mezzanine, met de ontbrekende plafonds op de bovenverdieping.De mezzanine willen we dicht maken, en de plafonds moeten er ook komen.
,

DE badkamer benden (in de hoek van de woonkamer; naast de piano); Ook hier lopen de muren tot aan de balken, je kunt je handdoek dus (handig) over de muren hangen.
De Laundry; waar ik een beetje verliefd op ben..

De overloop boven;



En de ouder slaapkamer;



De kinderkamers zijn niet te fotograferen, en het badkamertje boven ook niet, maar als de vloeren erin zitten, willen we twee badkamers boven maken. Ook komt er natuurlijk een extra trap.
Er moest weer heel wat overlegd worden, met de builder (Charlie, die natuurlijk een hele goede vriend is van de eigenaar nu) en Branco (De man van PaardrijYvonne) en Art, en ik ben een vrouw, dus ik doe niet mee.






Er zitten nog verschillende schuren en schuurtjes bij het huis; In een ervan komt een groot gastenverblijf en mijn werkplaats. Art krijgt zijn eigen schuur, en er is nog wat voor paarden, kippen, zooi, en nog zo wat. Ook is er ruimte voor een paarden arena, die wat later komt. Plannen genoeg!

Geen opmerkingen: