maandag 21 april 2008

Wat een weekeinde....

Na het vrijdag-eten bij Chris en Karina, zaterdag de super relaxde dag, maakte de zondag dit weekeinde af als top-super-mega leuk weekeinde. Het enige nadeel is die buikpijn, en de kramp in mijn wangen... guts, wat heb ik gelachen, toen we aten bij Mariette en Ico, (de autoverkoper, weten wij nu) samen met Gwen en Arnout (die hier heel anders heet).

Maar, de dag begon op de Victoria market, kijken en eten kopen. (kaasjes, leverworst, yam!)20-04-08 111040  Het was Zuid amerikaanse dag, veel muziek en voedsel, maar daar mochten we niet aankomen, want Mariette had een mega-paella voorbereid.20-04-08 111201 Diuwke is bezig met tellen, en las dus alle prijzen voor.

Koen en Bregje vielen gelijk weer voor elkaar, maar jezus wat zijn ze leuk, die drie zonen...

20-04-08 112435 (Bas neemt Bregje wat handiger mee...)

Nou ja, hoe is een gezellige avond; veel herkenning, donkere verhalen, anekdotes, elkaar voorzichtig betasten (ik heb nog nooit een Australische herstarter gevoeld), en heel, heel veel lachen. De dames gingen ondertussen op pad met de heren, Tjitske beklom het dak (bleek later, en dat is maar goed ook...) en Bregje speelde verstoppertje; ze zetten de 5 jongens (van 11 tot 17 jaar oud) tegen de muur, waarna ze op hun knieen moesten gaan zitten, en vervolgens zich verstoppen op aangewezen plaatsen, wat ze natuurlijk allemaal braaf deden. Ja, mijn vier jarige is een strenge, hoor...

De buurman werd nog even boos omdat er met zaklampen op zijn property werd geschenen, en zo wisten we meteen weer waarom we niet heel erg dicht bij de Victoria market wonen. Maar, dit is dus wel voor herhaling vatbaar!!!

 

Geen opmerkingen: